🍂VI SØGER SALGSHESTE 🍂


✨VI SØGER SALGSHESTE AF GOD KVALITET✨

Salgsstalden på Bøgelund Heste er atter ved at være tom, og vi søger derfor endnu engang gode kvalitets rideheste.

IMG_5704.JPG
IMG_6374.JPG

Står du i en situation, hvor du af den ene eller anden årsager ikke selv ønsker at sælge din hest, kan vi tilbyde dig professionel og kvalificeret hjælp til dette.

Kriterier

✨6-10 år.

✨Alderssvarende uddannet.

✨ Ingen sygdomshistorik eller handelsfejl.

✨Stabile, adskilte og gode gangarter.

✨ Godt sind, middel vilje og let ridelig.

✨ Salgsklar.


Tænker du, at din hest umiddelbart matcher vores kriterier, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en forpligtigende snak. Når du ønsker, at sende en hest i kommission hos os, har vi brug for at testride din hest først, førend vi kan komme med råd og vejledning vedr. salgspris. Det er altid i et samråd med sælger, at vi prissætter salgshesten. Ring på 29119603 for mere info.

Når du sender din hest i kommission hos os, sørger vi for, at din hest bliver trænet, passet og plejet efter alle kunstens regler, så vi kan fremvisen den fra sin aller bedste side.

Vi sørger for, at træne din hest både i naturen, på bane og til en mønstring ved handelsundersøgelse. Vi sørger for udarbejdelse, opdatering og markedsføring af salgsannonce - både i Danmark og Tyskland. Vi sørger for al kommunikation med potentielle købere. Vi er deltagende under handelsundersøgelsen samt giver råd og vejledning under hele processen til både køber og sælger.

IMG_7289.JPG
IMG_6119.JPG
Lisa Juliusson