Verdensklasse niveau til Nóri’s WRL

Foto: Kirstine Bach

Nóri’s WRL stævner sidst i april leverede et stærkt felt med verdensklasse præstationer.

278 ekvipager konkurrerede over 4 dage på Bøgelund heste.

Det blev hurtigt klart, at niveauet var utroligt højt i alle klasser, ligefra masters til junior/ungrytter.

Trods stiv kuling og kulde under stortset hele stævnet, rokkede det ikke ved de dygtige ekvipagers præstationer eller fokus

Med 7.87 i udtagelsen lagde de forsvarende verdensmestre Jón Stenild og Eilifur sig i spidsen i F1 master. Med 7,20 viste Sasha Sommer og Kommi fra Enighed, at de stadig er i blandt den absolutte elite i Danmark.

Kristian Toft Ambo red til 6.63 på sin flotte hjemmeavlede hoppe Rósalín fra Almindingen i F1 senior.

I T1 master udtagelse tog Frederikke Stougaard og hendes fantastiske Austri føringen med 8.43! Skarpt forfulgt af Nils-Christensen og den forrygende Flaumur frá Sólvangi med 8.37.

Laura Midtgård og hendes Gimsteinn formåede at nå over det magiske 8-tal. De leverede et ridt utroligt flot ridt og endte på 8.17.

I T1 senior red tyske Edvarda Von Oppersdorff og Erill frá Árbakka til 7,27. Anne Frank Andresen og Vökull leverede ligeledes et flot program og endte på 7,13.

Med 6,80 viste Julie og Fønix fra Skovhuset at de er i en rivende udvikling, hvor kvaliteten af både hest og træning skinner igennem.

Frederikke og Austri

I V1 master leverede Anne-Stine og Hæmir et ridt som efterlod tilskuerne med gåsehud. Med hendes unge Hæmir red hun til 8.07 og leverede endnu engang en præstation som emmede af fremtidens idealer i sporten.

Med 7.83 viste både Dennis og Muni samt Nils og Flaumur how it’s don.

Frederikke Stougaard og hendes spektakulære Austri frá Úlfsstöðum red til 7,70. At iagttage denne ekvipages udvikling gennem de sidste par år er inspirerede og i verdensklasse.

Det skal blive spændende at følge mange af disse fremragende ekvipager i denne stævnesæson. Hvem kommer vi mon til at se i Holland til august?

Lisa Juliusson